Sunday, 26 June 2011

sempat juga aku curi tulang

lama benar rasa nya aku x jengah blog sendiri....apa lagi nk post idea....byk yg perlu aku buat...x terkejar rasa nya....
bulan rejab,sya'aban dan ramadhan mmg bulan yg mencabar bg aku....tukang jahit kan besa la....dlm sibuk2 aku mnjahit dan mnyulam..sempat juga aku curi2 tulang...hehehe....sj aku luang kan masa berpesbuk dn terjah blog kwn2....sempat juga selak2 resepi....hahaha...sebetul nya nk juga rehat kan otak dan minda....ini hasil sulaman ku yg terbaru....
seronok mnyulam ni..hati rasa tenang dan damai...jgn tak tahu kerja mnyulam ni kena betul2 teliti...baru la hasil nya eerrmmmm.....
ini la sulaman yg dh siap 100%...hanisah tuan punya nya....pelanggan tetap aku....bkn senang tau jd tukang jahit ni...kalu x sabar...lari malammmm...hehehe...tau la kerenah pelanggan mcm2...mujur la pelanggan aku semua yg spoting2 belaka...
ada byk lagi ni yg perlu aku siap kan....aduh...kdg2 letih juga....sakit pinggang,sakit kaki...tp duit punya pasal...aku buat je pelan2....lama2 habis la kn....yang best nya...tahun ni aku bg naik harga....mana x nya...kn semua benda naik harga...termasuk la barangan dan alatan jahitan....mujur la pelanggan aku memahami....
ada2 masa...aku rasa mcm meluat je tgok mesin jahit....mana x nya sejak umo 14 tahun aku dh mnjahit....rasa jemu sgt....tp kalu x buat sapa nk bg duit kat aku....
bila rasa jemu mnjait...aku on je fb....ramai kwn2 kat sana yg bulih buat aku happy.....

sapa2 yg nk rasa hasil kerja tgn ku sila kn ye....

2 comments:

  1. Dah tu masa banyak kat facebook, fokus pada kerja diutamakan, fb tu hanya selingan je.

    ReplyDelete
  2. hehehe...mar...berpesbok ni mcm iklan je...tumpuan jahit tetap ada....trima ksih ye....

    ReplyDelete